CSA-30
Çikolata kaplama, kuvertür ve kokolin, toffe/fondan türü yumuşak şeker üretiminde kullanılması amacıyla gıda sanayiine özel olarak üretilen CSA 30, CBS sınıfında lorik bazlı bir üründür.
ÖZELLİKLERİ
- Bitkisel yağlardan üretilmiştir. (Soya, Ayçiçek, Palm yağı gibi)
- Kuvertür ve kokolin, fondan/yumuşak şeker üretiminde mükemmel sonuç verir. Kaplamalı ürünlerde yüzey çatlama problemlerini ortadan kaldırır.
- CSA-30, gıda sanayii kullanımı için, “Susuz Yağ” sınıfında üretilen bir üründür.
- Kolesterol içermez.
- Üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.
Depolama Koşulları: 18-20 °C’dir. (Kokusuz ve serin ortamlar yeterlidir.)