CSA Baklava Yağı
Baklava, kadayıf, şerbetli tatlı çeşitleri ve su böreği için üretilen tereyağı aromalı kaliteli margarindir.
ÖZELLİKLERİ
- Bitkisel yağlardan üretilmiştir. (Soya, Ayçiçek, Palm yağı gibi)
- Urfa yağı lezzet ve kokusu sayesinde tüketicilerin beğenisini kazanır.
- Hamur katları birbirine yapışmadığı için mükemmel kabarma sağlar.
- Tatlıların matlaşmasını önler, parlak görünümlü iştah açıcı ürünler oluşmasına yardımcı olur.
- Su böreklerinde tereyağı aroması sayesinde mükemmel sonuç sağlar.
- Üstün formülü sayesinde bayatlamayı geciktirir.
- Ürünlerin raf ömrünü uzatır
- Kolesterol içermez.
- Formülündeki yağ oranı minimum %99,9’dur.
- Üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.
Depolama Koşulları: 18-20 °C’dir. (Güneş ışığından korunmalı, kokusuz ve serin ortamda saklanmalıdır.)